Pizza American med Krosalami
Samlet tid ca. 70 minutter
Kombinationen af Krosalami, ost, barbecuekrydderi, løg og søde kartofler er lækker på pizza. Her har vi lavet en deep pan pizza i foliebakke, lige til at tage med på tur.
Pizza American med Krosalami
Forberedelsestid
60 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
70 min.
Ingredienser
- 0.5portion dej
- 120g revet pizza ost
- 120g cheddarost
- 2dl tomatsauce
- 1pk. skiveskåret Krosalami
- 1stk. sweet potaoe i skiver (forkogt i saltvand 5-6 min)
- 1stk. løg i skiver
- 1spsk. barbecuekrydderi
Fremgangsmåde
- Du kan lave 2 deep pan pizzaer af denne portion dej:
500 g mel
25 g gær
3,5 dl lunkent vand
1 knivspids salt
1 spsk. olie - Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt øvrige ingredienser. Stil dejen et lunt sted med et viskestykke over. Lad dejen hæve i 30 minutter.
- Forbag dejen i form med tomatsovs i 5-6 minutter ved 250 grader.
- Læg revet pizzaost og cheddarost på dejen, derefter skiver af Krosalami, løg og sweet potatoe i skiver. Drys til sidst pizzaen med barbecuekrydderi.
- Bag pizzaen ved 225 grader varmluft indtil den er gylden og sprød.
Opskriften indeholder:
Krosalami skiveskåret
Se mere
Del denne opskrift