Pizza American med Krosalami

Samlet tid ca. 70 minutter
Kombinationen af Krosalami, ost, barbecuekrydderi, løg og søde kartofler er lækker på pizza. Her har vi lavet en deep pan pizza i foliebakke, lige til at tage med på tur.
Pizza American med Krosalami
Forberedelsestid
60 min.
Samlet tid
70 min.
Opskriften indeholder
Produkter fra Slagter Lampes udvalg

Ingredienser

0.5portion dej

120g revet pizza ost

120g cheddarost

2dl tomatsauce

1pk. skiveskåret Krosalami

1stk. sweet potaoe i skiver (forkogt i saltvand 5-6 min)

1stk. løg i skiver

1spsk. barbecuekrydderi

Fremgangsmåde

Du kan lave 2 deep pan pizzaer af denne portion dej:

500 g mel

25 g gær

3,5 dl lunkent vand

1 knivspids salt

1 spsk. olie

Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt øvrige ingredienser. Stil dejen et lunt sted med et viskestykke over. Lad dejen hæve i 30 minutter.

Forbag dejen i form med tomatsovs i 5-6 minutter ved 250 grader.

Læg revet pizzaost og cheddarost på dejen, derefter skiver af Krosalami, løg og sweet potatoe i skiver. Drys til sidst pizzaen med barbecuekrydderi.

Bag pizzaen ved 225 grader varmluft indtil den er gylden og sprød.

Opskriften indeholder:
Krosalami skiveskåret

Se mere
Del denne opskrift