Pizza American med Krosalami

Samlet tid ca. 70 minutter

Kombinationen af Krosalami, ost, barbecuekrydderi, løg og søde kartofler er lækker på pizza. Her har vi lavet en deep pan pizza i foliebakke, lige til at tage med på tur.

Pizza American med Krosalami
Forberedelsestid
60 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
70 min.

Ingredienser

  • 0.5portion dej
  • 120g revet pizza ost
  • 120g cheddarost
  • 2dl tomatsauce
  • 1pk. skiveskåret Krosalami
  • 1stk. sweet potaoe i skiver (forkogt i saltvand 5-6 min)
  • 1stk. løg i skiver
  • 1spsk. barbecuekrydderi

Fremgangsmåde

  1. Du kan lave 2 deep pan pizzaer af denne portion dej:
    500 g mel
    25 g gær
    3,5 dl lunkent vand
    1 knivspids salt
    1 spsk. olie
  2. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt øvrige ingredienser. Stil dejen et lunt sted med et viskestykke over. Lad dejen hæve i 30 minutter.
  3. Forbag dejen i form med tomatsovs i 5-6 minutter ved 250 grader.
  4. Læg revet pizzaost og cheddarost på dejen, derefter skiver af Krosalami, løg og sweet potatoe i skiver. Drys til sidst pizzaen med barbecuekrydderi.
  5. Bag pizzaen ved 225 grader varmluft indtil den er gylden og sprød.
Opskriften indeholder:
Krosalami

500 G | 69.95 DKK

Læg i kurv
Krosalami skiveskåret

Se mere
Del denne opskrift