Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto
Samlet tid ca. 10 minutter
Pesto er perfekt til pizza, her har vi lavet en lækker pesto med ramsløg. Kan du ikke skaffe ramsløg, kan du bruge frisk basilikum i stedet. Prøv Slagter Lampes brunchpølser på din pizza, det giver et godt bid.
Pizza med brunchpølser og ramsløgpesto
Ingredienser
20stk. ramsløg blade
60g solsikkekerner
60g parmesan ost
1citron, skal og saft
3dl neutral olie
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Kom ramsløg og i blenderen sammen med olie, salt, skal og saft af citron.
Blend et par gange og tilsæt parmesanen, blend herefter jævn med solsikkerkerner og smag til med salt og peber.
Halver brunchpølser og læg dem i et flot mønster. Dryp grøn pesto over pizzaen, når den er færdig og pynt med tomater og grønt. Lav en lille skål med ekstra pesto til gourmetspiseren.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift