Svensk pølseret
Samlet tid ca. 40 minutter
Svensk pølseret er en klassisk og elsket hverdagsret med kogte kartofler, saftig pølse og god smag af tomat, løg og krydderier. Retten er nem at lave og god som en hyggelig aftensmad, der bringer varme til bordet.
Svensk pølseret
Ingredienser
6Grillpølser
800g kartofler
1stort løg
10cherrytomater
2dl piskefløde
2dl tomat passata
2dl koldt vand
6friske laurbærblade
3spsk. røget paprika
Salt & peber
Ærtespirer, purløg eller bredbladet persille til pynt
Fremgangsmåde
Skær kartofler i mundrette stykker og kog i saltvand til de er møre, ca. 12-15 minutter.
Skær grillpølserne i stykker. Hak løget fint og halver cherrytomaterne.
Hæld vandet fra kartoflerne og sauter i gryden med løg i et par minutter.
Tilsæt pølser og steg i et par minutter.
Tilsæt nu tomater, tomat passata, paprika, laurbærblade og vand.
Lad det simre i ca. 10 minutter og tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.
Pynt retten med ærtespirer, purløg eller bredbladet persille.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift