Svensk pølseret

Samlet tid ca. 40 minutter

Svensk pølseret er en klassisk og elsket hverdagsret med kogte kartofler, saftig pølse og god smag af tomat, løg og krydderier. Retten er nem at lave og god som en hyggelig aftensmad, der bringer varme til bordet.

Svensk pølseret
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Grillpølser

Ingredienser

6Grillpølser

800g kartofler

1stort løg

10cherrytomater

2dl piskefløde

2dl tomat passata

2dl koldt vand

6friske laurbærblade

3spsk. røget paprika

Salt & peber

Ærtespirer, purløg eller bredbladet persille til pynt

Fremgangsmåde

Skær kartofler i mundrette stykker og kog i saltvand til de er møre, ca. 12-15 minutter.

Skær grillpølserne i stykker. Hak løget fint og halver cherrytomaterne.

Hæld vandet fra kartoflerne og sauter i gryden med løg i et par minutter.

Tilsæt pølser og steg i et par minutter.

Tilsæt nu tomater, tomat passata, paprika, laurbærblade og vand.

Lad det simre i ca. 10 minutter og tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.

Pynt retten med ærtespirer, purløg eller bredbladet persille.

Opskriften indeholder:
Grillpølser fra Slagter Lampe
Grillpølser

420 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift