Okse tapas

Samlet tid ca. 10 minutter
Lav en hurtig anretning med Slagter Lampes Økologiske Oksespegepølse, der har en fin, aromatisk smag, der går godt til oliventapenaden.
Okse tapas
Forberedelsestid
5 min.
Samlet tid
10 min.
Opskriften indeholder
Oksespegepølse, 600 g

Ingredienser

12blinis

Oliven

Olivenolie

Kapers

Hvidløg

Tørret timian

Slagter Lampes Økologiske Oksespegepølse

Fremgangsmåde

Læg blinis med en god skive Økologisk Oksespegepølse på et fad og pynt med oliventapenade og grønt. Brug alle dine oliven rester og blend dem med olivenolie, kapers, hvidløg og tørret timian.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift