Okse tapas

Samlet tid ca. 10 minutter

Lav en hurtig anretning med Slagter Lampes Oksespegepølse, der har en fin, aromatisk smag, der går godt til oliventapenaden.

Okse tapas
Forberedelsestid
5 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
10 min.

Ingredienser

  • 12blinis
  • Oliven
  • Olivenolie
  • Kapers
  • Hvidløg
  • Tørret timian
  • Slagter Lampes Oksespegepølse

Fremgangsmåde

  1. Læg blinis med en god skive Oksespegepølse på et fad.
  2. Pynt med oliventapenade og grønt.
  3. Brug alle dine olivenrester og blend dem med olivenolie, kapers, hvidløg og tørret timian.
Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 169 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift