Blodpølse
Ægte sønderjysk blodpølse. Blodpølsen skæres i 1 - 1½ cm tykke skiver. Steges på pande ved jævn varme i ca. 2 minutter på hver side og serveres med sirup og æblemos.
Skæres i skiver og steges 2-3 min. på hver side til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Energi | 1364 KJ / 327 kcal |
Fedt | 20 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,2 g |
Kulhydrat | 28 g |
- heraf sukkerarter | 15 g |
Protein | 8,7 g |
Salt | 1,0 g |
Holdbarhed efter åbning: 4 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere