Økologiske pølser
Slagter Lampes økologiske spegepølser er lavet af udvalgt økologisk svine- og oksekød. De lettere tørre salamier får deres delikate smag fra velsmagende krydderier og flere ugers modning. Er også meget velegnet til tapas.
Slagter Lampes økologiske spegepølser er lavet af udvalgt økologisk svine- og oksekød. De lettere tørre salamier får deres delikate smag fra velsmagende krydderier og flere ugers modning. Er også meget velegnet til tapas.
Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag. Vi holder fast i at røge over bøgeflis, udvælger nøje kødet til det enkelte produkt og giver spegepølserne tid til at modnes. Det kan smages!
WebshopSlagter Lampe har gennem tre generationer udviklet den gode smag i vores spegepølser. Slagterfaget ligger dybt i os alle sammen, og vi holder fast i traditioner med røgning over bøgeflis og den rette modningstid. Det kan smages i vores økologiske spegepølser, der alle er lavet af kvalitetskød.
Vores økologiske serie er fremstillet af økologisk svine- og oksekød og lækre krydderiblandinger, der tilfredsstiller selv de fineste smagsløg. Alle varianter er glutenfri, og de lettere tørre spegepølser får deres delikate smag fra røgning over bøgeflis og flere ugers modning.
Modningsprocessen er vigtig for en spegepølse, der udvikler sin smag i takt med, at den røges og tørres. Vi har gjort os ekstra umage med at finde de rigtige krydderier, så du har en perfekt pølse til frokost og tapas. Kan du smage det?
Serien består af Økologisk Sønderjysk Spegepølse og Økologisk Oksespegepølse.
Økologisk Sønderjysk Spegepølse er lavet af dansk, økologisk svinekød og har en mild og delikat smag fra vores egen krydderiblanding.
Økologisk Oksespegepølse er lavet af økologisk oksekød og har en mere krydret smag. Der går 133 G økologisk kød til 100 G spegepølse, så den har et godt, fast bid, når den er færdigmodnet.
Slagter Lampes Økologisk Sønderjysk Spegepølse bærer mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”. Det betyder, at spegepølsen er produceret af svinekød, hvor der er taget højde for bedre dyrevelfærd. I praksis betyder det bl.a., at grisene har adgang til det fri, smågrisene bliver ved soen i mindst 30 dage, og der er kortest mulig transporttid for grisene.
Skal du lave en god frokost, anbefaler vi dig at bruge vores økologiske spegepølser, der har en fin størrelse. Prøv den sønderjyske spegepølse på rugbrød med friske agurkeskiver eller mayonnaise og karse. Oksespegepølsen smager fantastisk i en sandwich med pesto, frisk salat og løg. Spegepølserne er elsket af hele familien og er særdeles velegnet i madpakke til børnene. Find mere inspiration til madpakker i vores opskriftsunivers.
Slagter Lampes økologiske spegepølser egner sig godt til tapasanretninger. Størrelsen og fastheden på spegepølserne passer perfekt til ristet surdejsbrød og forskellige oste, tapenader, pesto og aioli. Mere skal der ikke til for at lave et indbydende tapasbord til hverdag eller fest, som appellerer til gæsterne.
Prøv også at tilføje de økologiske spegepølser på en pizza i stedet for den traditionelle pizzatopping. Spegepølserne er tørre og gør dem særdeles velegnede som fyld på pizza, og det giver en rigtig lækker smagsoplevelse. Eksperimenter med forskellige smagsvarianter eller find opskrifter på pizza med spegepølse her.
Vores økologiske spegepølser kan købes landsdækkende hos Føtex og Bilka, så du nemt kan finde vores økologiske pølser nær dig. Se hele vores sortiment af spegepølser her.