Gourmet hotdogs til grillfesten

Sommeren er her, og det betyder, at det er tid til at fyre op for grillen og invitere venner og familie til en hyggelig grillfest. Og hvad er mere passende for en grillfest end en smagfuld hotdog? Hotdogs er hurtige at tilberede, tilfredsstillende at spise, og de kan tilpasses på utallige måder for at imødekomme enhver smag. Så lad os dykke ned i kunsten at lave den perfekte hotdog.

Det skal du bruge

Du kan lave hotdogs på mange forskellige smagfulde måder. Men inden du starter, skal du have de grundlæggende elementer på plads, så du har det bedste udgangspunkt for at lave en gourmet hotdog.

Pølsen

Pølsen er selvfølgelig det vigtigste element, hvis du spørger os. Den udgør næsten halvdelen af en hotdog, så det er væsentligt at vælge en god pølse, der er fuld af smag og har et godt bid. Det mest almindelige valg af pølse til en hotdog er en tynd grillpølse, da den har den perfekte størrelse til brødet. Vores udvalg af tynde grillpølser spænder fra klassiske grillpølser med/uden cheddar, oksekødspølser, kyllingepølser til sønderjyske grillpølser, som er en grovhakket gourmetpølse lavet af både svine- og oksekød. På den måde kan du frit vælge den pølse, der passer til dit behov og din smag.

Vil du gerne prøve noget nyt, kan du sagtens bruge de tykkere grillpølser i din hotdog. Det giver dig mulighed for at vælge frankfurtere med forskellige krydderier og krydderurter som bacon-ramsløg, chili eller jalapeños. Du kan også prøve en rustik hotdog med vores kålpølse, det giver en helt anden smagsoplevelse.

Brød

Ingen hotdog uden brød. Og her er det vigtigt at tage højde for, hvilken pølse du har valgt. Har du valgt en frankfurter, er det nemlig en god ide at vælge et større brød, så pølsen ikke flækker brødet, når du samler din hotdog. Ellers er det bare at vælge det brød, du bedst kan lide. Du kan også eksperimentere med at bruge et ciabattabrød, en baguette eller små tortillapandekager. 

Toppings

Toppingen er prikken over i’et til den perfekte gourmet hotdog. Det er især med toppingen, du kan lave forskellige smagskombinationer, som komplementerer den valgte pølse. Det er en god ide at have både et cremet og sprødt element, så du fuldender smagsoplevelsen. Se vores opskrifter længere nede på siden.

Tilberedning af pølser til hotdogs

Der er flere måder at tilberede pølser til hotdogs. Om sommeren er det oplagt at grille pølserne, men du kan også stege dem på panden eller koge dem i en gryde.

Stegte pølser på grill eller pande

Hvis du ønsker at grille pølserne, kan du følge vores guide trin for trin her, ligesom du kan finde vores guide til pandestegte pølser her.

Kogte pølser

Vil du hellere koge dine pølser, skal du starte med at fylde en gryde med vand, som passer til antallet af pølser. Bring det i kog. Når vandet koger, skal du slukke for blusset og lægge pølserne i gryden. Læg låget på og lad pølserne ligge i omkring 15 minutter, til de er spiseklar. Sørg for at de er helt gennemvarme.

Tilbud
270,00 DKK
Tilbud
385,00 DKK
129,00 DKK
Tilbud
699,00 DKK
139,00 DKK
Tilbud
560,00 DKK

Opskrifter på gourmet hotdogs

Vi har mange forskellige opskrifter på hotdogs, hvor vi har sammensat forskellige pølser, brød og toppings. Fra de klassiske til de mere kreative variationer er hotdogs altid en sikker vinder, der bringer smil på læberne. Velbekomme og god fornøjelse.

Kyllingepølse og fetacreme

En smagfuld hotdog med en lækker blød fetacreme, rød peberfrugt og rødløg til vores delikate Kyllingepølse.

Læs mere her

Sønderjysk brunchdog

En hotdog til brunchbordet. Det lyder måske skørt, men kombinationen af Sønderjysk Grillpølse, røræg og coleslaw fungerer bare.

Læs mere her

Oksedrenge og bearnaisemayo

Oksepølse og bearnaise, den perfekte sammensætning. Toppet med sprøde cornichoner og frisk estragon.

Læs mere her