Kålpølser med majspandekager

Samlet tid ca. 40 minutter

Disse lækre majspandekager er lavet med friske majs og byder på masser af smag og sommerstemning. De passer perfekt sammen med vores gourmet kålpølse, som tilføjer et fyldigt og krydret modspil til de søde pandekager. En nem og anderledes servering til grillmaden.

Kålpølser med majspandekager
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
25 min.
Samlet tid
40 min.

Ingredienser

  • 4majskolber
  • 4forårsløg
  • 1tsk. syltede jalapeños
  • 3æg str. M
  • 1dl mælk
  • 150g revet cheddarost
  • 125g hvedemel
  • Olie til stegning
  • 1bk. løgspire

Fremgangsmåde

  1. Grill majskolberne og skær majsene fra kolben.
  2. Snit forårsløg i tynde ringe og finhak jalapeños.
  3. Pisk æg og bland med mælk, cheddarost og hvedemel. Tilsæt majs, forårsløg og jalapeños.
  4. Lad det stå ca. 15 minutter og steg små tykke majskager i ca. 4 minutter på hver side.
  5. Grill kålpølserne ved svag varme ca. 15-20 minutter.
  6. Server kålpølser med majspandekager, cremefraiche og løgspire.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift