Hjemmelavet karryketchup
Samlet tid ca. 10 minutter
Karryketchup er en skøn, krydret sauce, der passer perfekt til den klassiske tyske currywurst. Prøv den også til hotdogs, som dyppelse til grillpølser eller i en sandwich. Lav din egen hjemmelavede karryketchup på ingen tid, og giv dine måltider et ekstra pift. Perfekt til både hverdag og festlige anledninger.
Hjemmelavet karryketchup
Ingredienser
200g ketchup
2spsk. karrypulver
1spsk. røget paprika
1spsk. sukker
2spsk. æblecidereddike eller hvidvinseddike
0.5tsk. cayennepeber
Salt & peber
Fremgangsmåde
Rør ketchup, karrypulver, paprika, sukker og eddike sammen i en skål.
Smag til med cayennepeber, salt og peber. Du kan sagtens undlade cayennepeber, hvis du ikke er til en stærk karryketchup.
Server til en stegt karrypølse og pommes frites. Drys gerne ekstra karry på toppen for den autentiske currywurst-oplevelse.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift