Æggekage med brunchpølser
Samlet tid ca. 30 minutter
Her har du en nem og lækker opskrift på æggekage i ovnen, drys med lidt grønt og server sprøde Slagter Brunchpølser til. Perfekt start på dagen.
Æggekage med brunchpølser
Ingredienser
12æg
1tsk. fennikelfrø
2dl piskeføde
Salt
Peber
Purløg
1pakke Brunchpølser
Fremgangsmåde
Slå æg ud i en blender sammen med frø og fløde, salt og peber.
Blend.
Kom massen i en pande og kom panden i ovnen på 200 grader til masssen har sat sig.
Imens steges pølserne ved meget lav varme på en pande til de får en fin mørk stribe på siden.
Hak purløg.
Tag æggekagen ud af ovnen drys purløg på og server sammen med de lækre stegte brunchpølser.
Opskriften indeholder:
Slagter Brunchpølser
Se mere
Del denne opskrift