Æggewrap med jalapeñosalami
Samlet tid ca. 30 minutter
Æggewrap med jalapeñosalami er et krydret twist på den klassiske tortilla. Den stærke salami giver et kick, der vækker smagsløgene til live, mens ægget binder det hele sammen i en let og proteinrig ret. Perfekt som en hurtig morgenmad eller en mættende frokost eller aftensmad, der både er nem at lave og fyldt med smag.
Æggewrap med jalapeñosalami
Ingredienser
4tortillas
6æg
0.5dl mælk
1rød peberfrugt
1rødløg
4dl spinat
200g revet mozzarella
0.5Tapas Jalapeñosalami
Salt & peber
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Pisk æg og mælk, tilsæt skyllet spinat, salt og peber.
Skær salami, peberfrugt og løg i tern og steg det på panden. Når det er stegt, tages det hele af panden.
Tag 1/4 af blandingen tilbage på panden sammen med 1/4 af æggemassen.
Lad massen sætte sig på panden ved svag varme. Læg efter et par minutter en tortilla ovenpå.
Varm en ny pande med lidt olie og vend æggewrappen over i denne pande med tortillaen nedad. Drys 1/4 revet mozzarella over.
Mens osten smelter på den nye pande, starter du forfra på den første pande med pølseblandingen, æggemasse og tortilla.
Når osten er smeltet, foldes tortillaen.
Server lun og evt. med lidt salat til.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift