Wrap med hummus og Kyllingespegepølse
Samlet tid ca. 20 minutter
En lækker smagfuld wrap med hummus, grønt og vores saftige Kyllingespegepølse, lige til at tage med på farten eller i madpakken.
Wrap med hummus og Kyllingespegepølse
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Ingredienser
- 1ds kikærter
- 1spsk. tahin
- 2fed hvidløg
- 1tsk. spidskommen
- 0.5citron
- 0.5dl vand
- 3spsk. olivenolie
- Salt og peber
- 4tortillas
- 1Kyllingespegepølse
- 100g ærtespirer
Fremgangsmåde
- Start med at lave hummus. Kom kikærter, tahin, hvidløg, vand og olivenolie i en blender. Tilsæt evt. mere vand, hvis den skal være mere cremet. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Skær Kyllingespegepølsen ud i tynde skiver.
- Smør tortillas med hummus, fordel ærtespirer og top af med skiver af Kyllingespegepølsen.
- Rul tortillaen og skær den over i to, så den passer til madpakken.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift