Wrap med hummus og Kyllingespegepølse

Samlet tid ca. 20 minutter

En lækker smagfuld wrap med hummus, grønt og vores saftige Kyllingespegepølse, lige til at tage med på farten eller i madpakken.

Wrap med hummus og Kyllingespegepølse
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 1ds kikærter
  • 1spsk. tahin
  • 2fed hvidløg
  • 1tsk. spidskommen
  • 0.5citron
  • 0.5dl vand
  • 3spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 4tortillas
  • 1Kyllingespegepølse
  • 100g ærtespirer

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave hummus. Kom kikærter, tahin, hvidløg, vand og olivenolie i en blender. Tilsæt evt. mere vand, hvis den skal være mere cremet. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  2. Skær Kyllingespegepølsen ud i tynde skiver.
  3. Smør tortillas med hummus, fordel ærtespirer og top af med skiver af Kyllingespegepølsen.
  4. Rul tortillaen og skær den over i to, så den passer til madpakken.
Opskriften indeholder:
Slagter Lampe kylling spegepølse i en wrap
Kyllingespegepølse

250 G | 29 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift