Wrap med hummus og Kyllingespegepølse

Samlet tid ca. 20 minutter
En lækker smagfuld wrap med hummus, grønt og vores saftige Kyllingespegepølse, lige til at tage med på farten eller i madpakken.
Wrap med hummus og Kyllingespegepølse
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Kyllingespegepølse

Ingredienser

1ds kikærter

1spsk. tahin

2fed hvidløg

1tsk. spidskommen

0.5citron

0.5dl vand

3spsk. olivenolie

Salt og peber

4tortillas

1Kyllingespegepølse

100g ærtespirer

Fremgangsmåde

Start med at lave hummus. Kom kikærter, tahin, hvidløg, vand og olivenolie i en blender. Tilsæt evt. mere vand, hvis den skal være mere cremet. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Skær Kyllingespegepølsen ud i tynde skiver.

Smør tortillas med hummus, fordel ærtespirer og top af med skiver af Kyllingespegepølsen.

Rul tortillaen og skær den over i to, så den passer til madpakken.

Opskriften indeholder:
Slagter Lampe kylling spegepølse i en wrap
Kyllingespegepølse

250 G | 49 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift