Brunch slider med rødbedehummus
Samlet tid ca. 18 minutter
Sliders er festlige og kun fantasien sætter grænser for, hvad de kan indeholde. Her har vi brugt vores brunchpølser med ramsløg, men andre varianter fungerer også godt.
Brunch slider med rødbedehummus
Ingredienser
1dl rødbedesaft eller 150 g revet rødbede
1dåse kogte kikærter
1fed hvidløg
3spsk. tahin
Saft af 1 citron
1dl olivenolie
Salt
1tsk. chili flager
Fremgangsmåde
Start med at blende kikærter med rødbede, tilsæt nu citron og tahin samt det pressede hvidløg.
Blend til ensartet konsistens og kom nu olivenolie salt/peber og chili i.
Smør underdelen af bollen med mayonaise, læg dine ynglings brunchpølser ovenpå sammen med syltede løg og tomat og slut af med at smøre rødbedehumus på øverste bolle før du samler din slider. Pynt evt. med purløg.
I denne har vi brugt Slagter Lampe brunchpølser m. ramsløg, men du kan også fint bruge andre varianter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift