Brunch tortilla med æg og krydderurter
Samlet tid ca. 20 minutter
Varier din servering til brunch med denne lækre æggekage med flødeost, bagt i ovnen i en støbejernspande med en lille tortilla. Server Kyllingebrunchpølser til eller de traditionelle Slagter Brunchpølser.
Brunch tortilla med æg og krydderurter
Ingredienser
1pk Kyllingebrunchpølser
4små tortillas
8æg
75g flødeost med trøffel
1tsk. salt
Peber
Masser af krydderurter
Fremgangsmåde
Pisk æg med flødeost, salt og peber. Læg de 4 små tortillas i 4 støbejernspander eller ildfastfade. Fordel æggemassen i de 4 tortillas.
Bag dem i ovnen ved 195 grader i 12 minutter. Steg kyllingebrunchpølserne på en pande ved lav varme i ca. 10 min.
Server med masser af krydderurter.
Opskriften indeholder:
Slagter Brunchpølser
Se mere
Del denne opskrift