Brunch tortilla med æg og krydderurter

Samlet tid ca. 20 minutter

Varier din servering til brunch med denne lækre æggekage med flødeost, bagt i ovnen i en støbejernspande med en lille tortilla. Server Kyllingebrunchpølser til eller de traditionelle Slagter Brunchpølser.

Brunch tortilla med æg og krydderurter
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
KyllingebrunchpølserBrunchpølser

Ingredienser

1pk Kyllingebrunchpølser

4små tortillas

8æg

75g flødeost med trøffel

1tsk. salt

Peber

Masser af krydderurter

Fremgangsmåde

Pisk æg med flødeost, salt og peber. Læg de 4 små tortillas i 4 støbejernspander eller ildfastfade. Fordel æggemassen i de 4 tortillas.

Bag dem i ovnen ved 195 grader i 12 minutter.  Steg kyllingebrunchpølserne på en pande ved lav varme i ca. 10 min.

Server med masser af krydderurter.

Opskriften indeholder:
Kyllingebrunchpølser

1000 G | 129 DKK

Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Slagter Brunchpølser

Se mere
Del denne opskrift