Brunchpølser og scrambled eggs
Samlet tid ca. 30 minutter
En klassiker på morgenbordet, som mætter godt og smager fantastisk sammen med ristede brunchpølser. Prøv vores Slagter Brunchpølser, der er godt krydrerede med vores egen krydderiblanding.
Brunchpølser og scrambled eggs
Ingredienser
1pakke Slagter Lampe Brunchpølser
6æg
1dl sødmælk
0.5tsk. salt
Smør til stegning
Fremgangsmåde
Slå æggene ud i en skål. Hæld sødmælk og salt i og rør godt rundt.
Smelt lidt smør på panden og vend æggemassen på den varme pande. Hvis du kun har én pande, kan du tænde ovnen på 60 C og holde de færdige æg varme i ovnen, mens du steger brunchpølserne.
Server kold juice, groft brød og evt. et glas græsk yoghurt med sirup og friske blåbær til.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift