Brunch slider med rødbedehummus

Samlet tid ca. 18 minutter
Sliders er festlige og kun fantasien sætter grænser for hvad de kan indeholde. Her har vi brugt vores brunchpølser med ramsløg, men andre varianter fungerer også godt.
Brunch slider med rødbedehummus
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
18 min.
Opskriften indeholder
Chorizo brunchpølserBrunchpølser

Ingredienser

1dl rødbedesaft eller 150 g revet rødbede

1dåse kogte kikærter

1fed hvidløg

3spsk. tahin

Saft af 1 citron

1dl olivenolie

Salt

1tsk. chili flager

Fremgangsmåde

Start med at blende kikærter med rødbede, tilsæt nu citron og tahin samt det pressede hvidløg.

Blend til ensartet konsistens og kom nu olivenolie salt/peber og chili i.

Smør underdelen af bollen med mayonaise, læg dine ynglings brunchpølser ovenpå sammen med syltede løg og tomat og slut af med at smøre rødbedehumus på øverste bolle før du samler din slider. Pynt evt. med purløg.

I denne har vi brugt Slagter Lampe brunchpølser m. ramsløg, men du kan også fint bruge andre varianter.

Opskriften indeholder:
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift