Brunch tortilla
Samlet tid ca. 30 minutter
Et spændende alternativ til røræg til morgenmaden eller som en let frokostret. Basen er en tortilla, der fyldes med lækker løg chipotle, tomater, peberfrugt og brunchpølser.
Brunch tortilla
Ingredienser
1pakke Slagter Lampe Chorizo Brunchpølser
4små tortillas
4stk. æg
2stk. modne avokado
4stk. mellemstore løg
2fed hvidløg
1spsk. sambal oelek
2dl revet reddar
4mellemstore røde tomater
3stk. flerfarvet røde peberfrugter
1tsk. tørret oregano
0,5 dl olivenolie
Salt
Peber
Persille til pynt
Fremgangsmåde
Lav løg chipotle:
Pil løgene, del i kvarte og kom dem i en foodprocessor sammen med knust hvidløg.
Kør løgene i 30 sekunder til en ensartet masse, tilsæt sambal oelek og lidt salt.
Kør massen færdig i yderligere 30 sekunder.
Del tomater i grove stykker og skær peberfrugter i grove tern, steg det hele hårdt på en pande, så det får stegefarve.
Tag en lille pande eller fad og læg 1 tortilla heri, smør den med løg chipotle og læg tomat/peberfrugt kompotten oven på.
Krydder med oregano, salt og peber.
Drys nu med revet cheddarost og slå et æg ud oven på.
Læg 2-3 brunchpølser på hver.
Kom panden i en forvarmet ovn ved 200 grader og bag i 12-15 minutter.
Tag panden ud når den er færdig og pynt med persille og skiver af en halv avokado.
Her har vi brugt Chorizobrunchpølser, men du kan også bruge en af vores andre brunchpølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift