Butterdejsstang med Brunchpølser
Samlet tid ca. 30 minutter
Butterdejsstang er altid en favorit blandt hele familien. Vi har lavet en nem og sjov udgave med hele brunchpølser, flødeost og krydderurter, som giver et fint snit med kig til de hele pølser.
Butterdejsstang med Brunchpølser
Ingredienser
1rulle butterdej
100g flødeost
2dl revet ost
1dl grofthakket krydderurter
8Brunchpølser
Fremgangsmåde
Læg butterdejen på bagepapir og smør med flødeost i midten på den lange led. Det skal fylde en 3. del.
Drys med revet ost og krydderurter.
Læg brunchpølserne i midten, og skær dejen på hver side ind mod midten i lange strimler, ca. 3 cm brede. Flet så strimlerne hen over fyldet.
Bag butterdejsstangen i varmluft ovn ved 180 grader i 20 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift