Butterdejsstænger med pesto og chorizo
Samlet tid ca. 20 minutter
Smagfulde butterdejsstænger med pesto og chorizo, der er hurtige og nemme at lave og kan bruges til både madpakken, tapasbordet, en eftermiddagshapser eller til suppe.
Butterdejsstænger med pesto og chorizo
Ingredienser
1rulle butterdej
1glas grøn pesto
100gr revet ost
175gr Tapas Chorizopølse
Salt & peber
Fremgangsmåde
Smør butterdejen med pesto.
Hak chorizo fint og drys ud over dejen.
Fordel revet ost på dejen og drys med salt og peber.
Fold halvdelen af butterdejen over den anden halvdel, så den ligger i to lag.
Skær aflange strimler på cirka 1 cm og vrid dem, så de bliver snoede.
Læg dem på en bageplade, pensl med lidt smeltet smør eller mælk og bag i ovnen i cirka 10-12 minutter, til de er sprøde og gyldne.
Du kan evt. pensle dem med lidt ekstra grøn pesto, når de kommer ud af ovnen.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift