Butterdejsstænger med pesto og chorizo

Samlet tid ca. 20 minutter

Smagfulde butterdejsstænger med pesto og chorizo, der er hurtige og nemme at lave og kan bruges til både madpakken, tapasbordet, en eftermiddagshapser eller til suppe.

Butterdejsstænger med pesto og chorizo
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

1rulle butterdej

1glas grøn pesto

100gr revet ost

175gr Tapas Chorizopølse

Salt & peber

Fremgangsmåde

Smør butterdejen med pesto.

Hak chorizo fint og drys ud over dejen.

Fordel revet ost på dejen og drys med salt og peber.

Fold halvdelen af butterdejen over den anden halvdel, så den ligger i to lag.

Skær aflange strimler på cirka 1 cm og vrid dem, så de bliver snoede.

Læg dem på en bageplade, pensl med lidt smeltet smør eller mælk og bag i ovnen i cirka 10-12 minutter, til de er sprøde og gyldne.

Du kan evt. pensle dem med lidt ekstra grøn pesto, når de kommer ud af ovnen.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Del denne opskrift