Snackbrød med brunchpølser
Samlet tid ca. 60 minutter
Brug snackbrødet som en lækker hapser, i madpakken eller server som supplement til brunch med stegt rødbede, kartofler og yoghurt. Slagter Lampes krydrede chorizo brunchpølse er rigtig lækker i disse brød.
Snackbrød med brunchpølser
Forberedelsestid
40 min.
Samlet tid
60 min.
Opskriften indeholder
Produkter fra Slagter Lampes udvalg Ingredienser
18stk. brunchpølser
25gr gær
0.5dl lunkent vand
1knivspids salt
1dl olivenolie
500g grov hvedemel
Fremgangsmåde
Udblød gæren i det lune vand, tilsæt olie, salt og mel. Ælt dejen, den skal klistre lidt, så sørg for at have fugtige hænder. Lav 18 små boller kom dem evt. i forme.
Skær de 18 brunchpølser i halve og stik dem ned i bollerne 2 halve i hver.
Hæv bollerne et lunt sted i ca. 30 minutter.
Bag bollerne ved 200 grader i varmluft ovn i 15 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift