Fyldte peberfrugter til Sønderjysk Grillpølse
Samlet tid ca. 50 minutter
Er du til grillmad med masser af smag, så er det her måske en af de lækreste sommerretter. Vi har lavet en fyldt peberfrugt med cheddarost, som nemt kan forberedes før gæsterne kommer. Server med vores gourmetpølser, de Sønderjyske Grillpølser.
Fyldte peberfrugter til Sønderjysk Grillpølse
Forberedelsestid
30 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
50 min.
Ingredienser
- 2peberfrugt
- 1squash
- 1stort rødløg
- 100g revet cheddarost
- 2kviste rosmarin
- Salt og peber
- 1pk. Sønderjyske Grillpølser
Fremgangsmåde
- Del peberfrugter i halve og fjern kerner og blomst.
- Skær squash i små tern, hak rødløg groft og tag bladene af rosmarinkvistene og snit rosmarinbladene fint. Har du ikke frisk rosmarin, kan du også bruge 1/2 tsk. tørret rosmarin.
- Rist squash, rødløg, rosmarin på en pande og krydder med salt og peber.
- Kom det ristede indhold op i de halve peberfrugter og vend cheddarosten i.
- Bag peberfrugter i 20 minutter ved 200 grader.
- Steg Sønderjysk Grillpølse ved middelvarme i ca. 20 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift