Italiensk brødsalat

Samlet tid ca. 30 minutter

Italiensk brødsalat er en traditionel salat fra Italien, som kaldes panzanella. Den er populær om sommeren og smager dejligt til en grillet pølse. Vi har serveret den til et forskelligt udvalg af pølser, så der er lidt til enhver smag.

Italiensk brødsalat
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 6skiver lyst brød
  • 6store tomater
  • 1rødløg
  • 1agurk
  • 1fed hvidløg
  • 1spsk. kapers
  • 1dl olivenolie
  • 2spsk. rødvinseddike
  • 1håndfuld bredbladet persille
  • Salt & peber
  • Grillpølser

Fremgangsmåde

  1. Riv brødet i mindre stykker.
  2. Skær tomaterne i grove tern, finhak rødløget og hak agurken.
  3. Pres hvidløget og bland det med kapers, olivenolie og rødvinseddike.
  4. Vend brødet med grøntsagerne og dressingen. Vend persillen i og smag til med salt og peber.
  5. Grill pølser på grillen og server til.
Opskriften indeholder:
Grillmix

920 G | 129 DKK

Del denne opskrift