Slider med Oksespegepølse og stegte løgringe
Samlet tid ca. 50 minutter
Fyldig Oksespegepølse, stegte løgringe, mayonnaise og tomat udgør en perfekt kombination i denne mini burger. Lav gerne lidt ekstra løgringe, de smager himmelsk.
Slider med Oksespegepølse og stegte løgringe
Ingredienser
10sliders
40skiver Oksespegepølse
20skiver tomat
10spsk. mayonnaise
5tsk. sennep
2store løg
2dl kærnemælk
3dl hvedemel
1tsk. hvidløgspulver
1tsk. røget paprika
1tsk. spidskommen
0.5dl hakket frisk koriander
4dl panko rasp
Fritureolie
Fremgangsmåde
Skræl løg og skær i tykke skiver.
Bland mel med hvidløgspulver, røget paprika, spidskommen og hakket koriander.
Vend løgringene i melblandingen, dyp i kærnemælk og vend til sidst i panko rasp.
Tænd fritureolien og opvarm til 190 grader.
Steg løgringene indtil de er gyldne. Tag dem op og læg på fedtsugende papir.
Skær tomat og Oksespegepølse i skiver.
Lun sliders i ovnen.
Saml dem ved at smøre bunden med mayonnaise, toppen med sennep og læg på bunden Oksespegepølse, to skiver tomat, fire skiver Oksespegepølse og løgringe.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift