Slider med Oksespegepølse og stegte løgringe

Samlet tid ca. 50 minutter
Fyldig Oksespegepølse, stegte løgringe, mayonnaise og tomat udgør en perfekt kombination i denne mini burger. Lav gerne lidt ekstra løgringe, de smager himmelsk.
Slider med Oksespegepølse og stegte løgringe
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
50 min.
Opskriften indeholder
Oksespegepølse, 600 g

Ingredienser

10sliders

40skiver Oksespegepølse

20skiver tomat

10spsk. mayonnaise

5tsk. sennep

2store løg

2dl kærnemælk

3dl hvedemel

1tsk. hvidløgspulver

1tsk. røget paprika

1tsk. spidskommen

0.5dl hakket frisk koriander

4dl panko rasp

Fritureolie

Fremgangsmåde

Skræl løg og skær i tykke skiver.

Bland mel med hvidløgspulver, røget paprika, spidskommen og hakket koriander.

Vend løgringene i melblandingen, dyp i kærnemælk og vend til sidst i panko rasp.

Tænd fritureolien og opvarm til 190 grader.

Steg løgringene indtil de er gyldne. Tag dem op og læg på fedtsugende papir.

Skær tomat og Oksespegepølse i skiver.

Lun sliders i ovnen.

Saml dem ved at smøre bunden med mayonnaise, toppen med sennep og læg på bunden Oksespegepølse, to skiver tomat, fire skiver Oksespegepølse og løgringe.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift