Slider med Oksespegepølse og stegte løgringe

Samlet tid ca. 50 minutter

Fyldig Oksespegepølse, stegte løgringe, mayonnaise og tomat udgør en perfekt kombination i denne mini burger. Lav gerne lidt ekstra løgringe, de smager himmelsk.

Slider med Oksespegepølse og stegte løgringe
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
30 min.
Samlet tid
50 min.

Ingredienser

  • 10sliders
  • 40skiver Oksespegepølse
  • 20skiver tomat
  • 10spsk. mayonnaise
  • 5tsk. sennep
  • 2store løg
  • 2dl kærnemælk
  • 3dl hvedemel
  • 1tsk. hvidløgspulver
  • 1tsk. røget paprika
  • 1tsk. spidskommen
  • 0.5dl hakket frisk koriander
  • 4dl panko rasp
  • Fritureolie

Fremgangsmåde

  1. Skræl løg og skær i tykke skiver.
  2. Bland mel med hvidløgspulver, røget paprika, spidskommen og hakket koriander.
  3. Vend løgringene i melblandingen, dyp i kærnemælk og vend til sidst i panko rasp.
  4. Tænd fritureolien og opvarm til 190 grader.
  5. Steg løgringene indtil de er gyldne. Tag dem op og læg på fedtsugende papir.
  6. Skær tomat og Oksespegepølse i skiver.
  7. Lun sliders i ovnen.
  8. Saml dem ved at smøre bunden med mayonnaise, toppen med sennep og læg på bunden Oksespegepølse, to skiver tomat, fire skiver Oksespegepølse og løgringe.
Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 169 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift