Slider med Oksespegepølse og stegte løgringe
Samlet tid ca. 50 minutter
Fyldig Oksespegepølse, stegte løgringe, mayonnaise og tomat udgør en perfekt kombination i denne mini burger. Lav gerne lidt ekstra løgringe, de smager himmelsk.
Slider med Oksespegepølse og stegte løgringe
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
30 min.
Samlet tid
50 min.
Ingredienser
- 10sliders
- 40skiver Oksespegepølse
- 20skiver tomat
- 10spsk. mayonnaise
- 5tsk. sennep
- 2store løg
- 2dl kærnemælk
- 3dl hvedemel
- 1tsk. hvidløgspulver
- 1tsk. røget paprika
- 1tsk. spidskommen
- 0.5dl hakket frisk koriander
- 4dl panko rasp
- Fritureolie
Fremgangsmåde
- Skræl løg og skær i tykke skiver.
- Bland mel med hvidløgspulver, røget paprika, spidskommen og hakket koriander.
- Vend løgringene i melblandingen, dyp i kærnemælk og vend til sidst i panko rasp.
- Tænd fritureolien og opvarm til 190 grader.
- Steg løgringene indtil de er gyldne. Tag dem op og læg på fedtsugende papir.
- Skær tomat og Oksespegepølse i skiver.
- Lun sliders i ovnen.
- Saml dem ved at smøre bunden med mayonnaise, toppen med sennep og læg på bunden Oksespegepølse, to skiver tomat, fire skiver Oksespegepølse og løgringe.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift