Grillet majs med gremolata
Samlet tid ca. 30 minutter
Grillede majs hører til blandt sommerens helt store favoritter. De er søde, sprøde og smager himmelsk, når de får lidt røg og farve på grillen. Her får du en enkel opskrift på grillet majs med hjemmelavet gremolata – en frisk blanding af persille, citronskal og hvidløg, som giver det perfekte pift til de søde majs.
Grillet majs med gremolata
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 4majskolber
- 2spsk. olivenolie
- 1bdt frisk persille
- 1citron, skal heraf
- 1fed hvidløg
- Salt & peber
Fremgangsmåde
- Grill majskolberne ved middel varme, til de får farve og bliver gennemvarme.
- Hak persille groft, og blend den med citronskal, hvidløg, lidt olie, salt og peber, til du får en grov gremolata.
- Smør gremolataen over de varme majs lige inden servering.
- Server som tilbehør til en saftig Jubilæums Ringrider Grillpølse, så bliver grillmåltidet ekstra godt.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift