Grøn kartoffelsalat med kålpølse
Samlet tid ca. 38 minutter
En let kartoffelsalat med bagte rødløg og grønne elementer, der giver et frisk indspark til de røgede kålpølser.
Grøn kartoffelsalat med kålpølse
Ingredienser
6kålpølser
1avokado
300g kartofler
3syltede agurker
2små rødløg
1dl ærtespirer
0.5lime
salt
peber
Fremgangsmåde
Bag rødløg i ovnen i ca. 10 minutter ved 225 grader, og sæt kartoflerne over og kog dem møre.
Læg kålpølserne på grillen i ca. 20 minutter til de karameliserer og får en fin farve.
Skær avokado og syltede agurker i mundrette stykker og pluk ærtespirene.
Køl de kogte kartofler ned og del dem over på midten, smut de bagte løg ud af skallen og skær dem i små stykker. Saml kartoffelsalaten, når alle tingene er tilberedt, kom limesaft over og server med de grillede kålpølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift