Grøn kartoffelsalat med kålpølse

Samlet tid ca. 38 minutter

En let kartoffelsalat med bagte rødløg og grønne elementer, der giver et frisk indspark til de røgede kålpølser.

Grøn kartoffelsalat med kålpølse
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
38 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

6kålpølser

1avokado

300g kartofler

3syltede agurker

2små rødløg

1dl ærtespirer

0.5lime

salt

peber

Fremgangsmåde

Bag rødløg i ovnen i ca. 10 minutter ved 225 grader, og sæt kartoflerne over og kog dem møre.

Læg kålpølserne på grillen i ca. 20 minutter til de karameliserer og får en fin farve.

Skær avokado og syltede agurker i mundrette stykker og pluk ærtespirene.

Køl de kogte kartofler ned og del dem over på midten, smut de bagte løg ud af skallen og skær dem i små stykker. Saml kartoffelsalaten, når alle tingene er tilberedt, kom limesaft over og server med de grillede kålpølser.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift