Hash browns med mynte yoghurt
Samlet tid ca. 30 minutter
Hash browns laves af revne kartofler med krydderier og æg og steges i olie til de er gyldne og sprøde. Server en yoghurt med mynte og agurk til din egen grillpølsefavorit.
Hash browns med mynte yoghurt
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
GrillpølserJubilæums Ringrider GrillpølseSønderjysk grillpølseKyllinge Grillpølse Ingredienser
5mellemstore kartofler
1æg
1spsk. mel
1tsk. spidskommen
Salt og peber
1dl olie til stegning
Fremgangsmåde
Vask eller skrub kartoflerne grundigt. Riv dem i en skål og pres, så meget vand fra som muligt.
Pisk æg og tilsæt kartofler sammen med spidskommen, salt og peber. Tilsæt lidt mel for at samle massen og form til 6 små pandekager som gennem steges gyldne i lidt olie.
Server dine lune hash browns med yoghurt rørt op med revet agurk, hakket frisk mynte og salt og peber.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift