Hash browns med mynte yoghurt

Samlet tid ca. 30 minutter

Hash browns laves af revne kartofler med krydderier og æg og steges i olie til de er gyldne og sprøde. Server en yoghurt med mynte og agurk til din egen grillpølsefavorit.

Hash browns med mynte yoghurt
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

5mellemstore kartofler

1æg

1spsk. mel

1tsk. spidskommen

Salt og peber

1dl olie til stegning

Fremgangsmåde

Vask eller skrub kartoflerne grundigt. Riv dem i en skål og pres, så meget vand fra som muligt.

Pisk æg og tilsæt kartofler sammen med spidskommen, salt og peber. Tilsæt lidt mel for at samle massen og form til 6 små pandekager som gennem steges gyldne i lidt olie.

Server dine lune hash browns med yoghurt rørt op med revet agurk, hakket frisk mynte og salt og peber.

Opskriften indeholder:
Grillpølser fra Slagter Lampe
Grillpølser

420 G | 65 DKK

Læg i kurv
Jubilæums Ringrider Grillpølse fra Slagter Lampe
Jubilæums Ringrider Grillpølse

1100 G | 129 DKK

Læg i kurv
Sønderjysk grillpølse

960 G | 129 DKK

Læg i kurv
Kyllinge grillpølser
Kyllinge Grillpølse

960 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift