Hvedekernesalat med knoldselleri og nødder

Samlet tid ca. 45 minutter
Efterårets rodfrugter er lækre ingredienser i din salat, vi har her garneret salaten med nødder og bagte knoldselleristave, der sammen med den syrlige dressing er virkelig lækker.
Hvedekernesalat med knoldselleri og nødder
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Oksedrenge

Ingredienser

1pk. Oksedrenge

400g knoldselleri i tynde stave

50g hasselnøddeflager

1dl hakket persille

1/2 dl æbleeddike

1/2 dl olivenolie

4dl kogte hvedekerner

200g revet gulerod

Fremgangsmåde

Kog hvedekernerne efter anvisning på pakken og lad dem køle af.

Skær knoldselleri i tynde stave og læg stavene på bageplade med bagepapir.

Sæt knoldselleristavene  i opvarmet ovn ved 250 grader i 10 minutter. Efter 10 minutter tilsættes hasselnøddeflager, og der skrues ned på 180 grader i yderligere 10 minutter.

Rist oksedrenge ved lav varme i 15 minutter på en pande.

Vend hakket persille, æbleeddike, olivenolie sammen med perlebyg og fordel dressingen godt i hvedekernerne.

Tilsæt revet gulerod og herefter varme knoldselleri med hasselnød.

Nyd salaten med ristede Oksedrenge.

Opskriften indeholder:
Oksedrenge grillpølser fra Slagter Lampe
Oksedrenge

1080 G | 118.15 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift