Couscous-salat med kål og feta
Samlet tid ca. 30 minutter
En god og mættende vintersalat i flotte farver og med noter fra både det søde og salte køkken. Server salaten til de røgede kålpølser eller anden grillpølse.
Couscous-salat med kål og feta
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 1dl olivenolie
- 1spsk. citronsaft
- 1tsk. spidskommen
- 2spsk. æbleeddike
- 4dl kogt couscous (150 g rå)
- 10tørrede abrikoser i tern
- 200g snittet rødkål
- 125g fetaost i tern i olie
- 1agurk i tern uden kerner
- 2dl optøede edamamebønner
Fremgangsmåde
- Kog couscous efter anvisning på pakken og køl af.
- Kog kålpølser i 5 minutter og lad dem trække i kogevandet i 20 minutter.
- Til dressing røres olivenolie, citronsaft, spidskommen og æbleeddike sammen.
- Rødkålen snittes i fine strimler, kerner fjernes i agurk, som skæres i halve både.
- Tørrede abrikoser skæres i tern.
- Vend kogt couscous med dressing, abrikos og snittet rødkål og bland godt.
- Tilsæt resten af ingredienserne og server med kålpølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift