Couscous-salat med kål og feta

Samlet tid ca. 30 minutter
En god og mættende vintersalat i flotte farver og med noter fra både det søde og salte køkken. Server salaten til de røgede kålpølser eller anden grillpølse.
Couscous-salat med kål og feta
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

1dl olivenolie

1spsk. citronsaft

1tsk. spidskommen

2spsk. æbleeddike

4dl kogt couscous (150 g rå)

10tørrede abrikoser i tern

200g snittet rødkål

125g fetaost i tern i olie

1agurk i tern uden kerner

2dl optøede edamamebønner

Fremgangsmåde

Kog couscous efter anvisning på pakken og køl af.

Kog kålpølser i 5 minutter og lad dem trække i kogevandet i 20 minutter.

Til dressing røres olivenolie, citronsaft, spidskommen og æbleeddike sammen.

Rødkålen snittes i fine strimler, kerner fjernes i agurk, som skæres i halve både.

Tørrede abrikoser skæres i tern.

Vend kogt couscous  med dressing, abrikos og snittet rødkål og bland godt.

Tilsæt resten af ingredienserne og server med kålpølser.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift