Couscous-salat med kål og feta

Samlet tid ca. 30 minutter

En god og mættende vintersalat i flotte farver og med noter fra både det søde og salte køkken. Server salaten til de røgede kålpølser eller anden grillpølse.

Couscous-salat med kål og feta
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 1dl olivenolie
  • 1spsk. citronsaft
  • 1tsk. spidskommen
  • 2spsk. æbleeddike
  • 4dl kogt couscous (150 g rå)
  • 10tørrede abrikoser i tern
  • 200g snittet rødkål
  • 125g fetaost i tern i olie
  • 1agurk i tern uden kerner
  • 2dl optøede edamamebønner

Fremgangsmåde

  1. Kog couscous efter anvisning på pakken og køl af.
  2. Kog kålpølser i 5 minutter og lad dem trække i kogevandet i 20 minutter.
  3. Til dressing røres olivenolie, citronsaft, spidskommen og æbleeddike sammen.
  4. Rødkålen snittes i fine strimler, kerner fjernes i agurk, som skæres i halve både.
  5. Tørrede abrikoser skæres i tern.
  6. Vend kogt couscous  med dressing, abrikos og snittet rødkål og bland godt.
  7. Tilsæt resten af ingredienserne og server med kålpølser.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift