Kartoffelsalat med radiser og urter

Samlet tid ca. 45 minutter

Grillede kålpølser og frisk kartoffelsalat er et match, der smager af sommer. Når kålpølserne får lov at tage farve på grillen, træder den røgede smag endnu tydeligere frem, og sammen med en grøn kartoffelsalat med urter, radiser og en let olie-dressing har du en nem og velsmagende ret til både picnic, grillhygge og hverdagsmiddag.

Kartoffelsalat med radiser og urter
Forberedelsestid
25 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
45 min.

Ingredienser

  • 4Kålpølser
  • 700gr små kartofler
  • 1bdt. radiser
  • 1håndfuld frisk persille
  • 1håndfuld frisk dild
  • 3spsk. olivenolie
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm grillen og grill kålpølserne ved indirekte varme, til de har fået en flot gylden farve og er varme hele vejen igennem. Det tager cirka 20 minutter. Vend dem undervejs.
  2. Kog og pil kartoflerne. De skal ikke koge alt for længe.
  3. Skær de kolde kartofler i halve eller kvarte, alt efter størrelse.
  4. Hak radiserne fint og snit persille og dild.
  5. Kom kartofler, radiser og urter i en skål. Tilsæt olivenolie, salt og peber, og vend det hele forsigtigt sammen.
  6. Servér kålpølserne varme sammen med kartoffelsalaten.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift