Wokstegt palmekål med skiver af Kålpølse
Samlet tid ca. 45 minutter
Wokstegt palmekål er en lækker måde at tilberede palmekål på. På den måde får du en sprødstegt kål med masser af smag. Her har vi tilføjet chili og serveret det med skiver af vores Kålpølse.
Wokstegt palmekål med skiver af Kålpølse
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
25 min.
Samlet tid
45 min.
Ingredienser
- 1pk. Kålpølser
- 1pose palmekål
- 1rød chili
- 1spsk. sesam
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog Kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i 20 minutter.
- Rib palmekålen og skær chili i skiver. Du kan også bruge rød peberfrugt, hvis det ikke skal være stærkt.
- Skær pølserne på skrå i skiver og steg dem på en pande, til de begynder at få farve.
- Tilsæt palmekålen og chili og rist det godt igennem i et par minutter.
- Smag til med salt og peber og drys med sesam.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift