Kålpølse med bagt blomkål
Samlet tid ca. 35 minutter
Brug årstidens grøntsager her i efteråret, hvor du også kan få danske blomkål. Blomkålen får en sødme, når den bages i ovnen og passer rigtigt godt til Slagter Lampes kålpølse.
Kålpølse med bagt blomkål
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
25 min.
Samlet tid
35 min.
Ingredienser
- 1blomkål
- 200g Prima Donna ost eller lignende hårde, salte ost
- 3spsk. æbleeddike
- 2fed hvidløg
- Salt & peber
Fremgangsmåde
- Skær blomkål fra top til tå ned igennem i tynde skiver og læg skiverne på bagepapir.
- Riv osten over.
- Hak hvidløg fint og drys over blomkålen.
- Stænk til sidst med æble eddike.
- Krydder med salt og peber.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.
- Tag kålen ud, når den er gylden og gratineret.
- Køl den og skær den i mindre mundrette stykker.
- Server til kålpølser, som du koger i 5 min. og lader trække i kogevandet i 20 min. Server straks når de er klar.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift