Mexi bowl med Cheese BBQ og tomatsalsa

Samlet tid ca. 40 minutter

Når sulten melder sig, og det skal være nemt, men stadig smage af noget, er denne opskrift på mexi bowl lige sagen. Kombinationen af grønne asparges, sprøde tortillachips og en saftig Cheese BBQ Frankfurter giver både bid, fylde og masser af smag. De grillede asparges med hvidløg og olie får et strejf af sommer, mens en frisk tomatsalsa binder det hele sammen.

Mexi bowl med Cheese BBQ og tomatsalsa
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
40 min.

Ingredienser

  • 4Cheese BBQ Frankfurter
  • 1bdt grønne asparges
  • 2spsk. olivenolie
  • 1fed hvidløg
  • 100g tortillachips
  • Salt & peber
  • 3tomater
  • 0.5rødløg
  • 1tsk. limesaft
  • Frisk koriander eller persille

Fremgangsmåde

  1. Knæk den træede ende af aspargesene, og vend dem i lidt olie, hakket hvidløg, salt og peber.
  2. Grill aspargesene kort, til de får farve, men stadig har bid.
  3. Grill pølserne ved lav til middel varme, til de er gyldne og gennemvarme.
  4. Hak tomater og rødløg fint.
  5. Bland tomatsalsaen sammen med lidt olivenolie, limesaft, salt og peber.
  6. Anret en skål med tomatsalsa, de grillede asparges, tortillachips og de varme Cheese BBQ frankfurtere.
Opskriften indeholder:
Cheese barbecue frankfurter
Cheese BBQ Frankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift