Minipizza m. kyllingepølse
Samlet tid ca. 30 minutter
En hurtig lækker pizza på grillen til hverdagen. Opskriften er med tomatsovs i bunden, varier gerne med pesto eller fynsk rygeost på bunden og kartofler på toppen.
Minipizza m. kyllingepølse
Ingredienser
1pakke Slagter Lampe Kyllingepølser
1pakke gode pitabrød
Tomatsauce (fra glas eller blendet tomat)
1pakke bøffelmozzarella
12Cherrytomater
Krydderurter
Fremgangsmåde
Tænd grillen og grill pølserne, læg dem gerne på skrå, så de får fine striber.
Dette en af hurtig pizza til hverdagen, så vi bruger de gode tykke pitabrød, der udgør bunden til vores pizza.
Smør et tyndt lag tomatsauce på pitabrødet.
Skær cherrytomaterne i halve og fordel dem på pizzaen. Riv bøffelmozzarella i stykker og læg på pizzaen.
Grill pizzaen under låg indtil mozzarellaosten smelter.
Skær kyllingepølse i skiver og fordel ovenpå.
Krydder pizzaen med lidt salt og peber og drys krydderurter på toppen.
Tips til pizza
I stedet for tomatsauce på pizzaen kan bruges rygeost eller pesto, prøv også med kogte skiver kartoffel.
Brug også pizzaen til frokost, madpakke eller som natmad.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift