Minipizza med Kyllinge Grillpølse
Samlet tid ca. 30 minutter
En hurtig lækker pizza på grillen til hverdag. Vi har brugt de gode pitabrød som bund, så det er dejlig nemt at lave opskriften. Du kan smøre bunden med tomatsovs eller prøve med pesto eller fynsk rygeost og Kyllinge Grillpølser og kartofler på toppen, det smager skønt. Brug også pizzaen til frokost, madpakke eller som natmad.
Minipizza med Kyllinge Grillpølse
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 1pk Kyllinge Grillpølser
- 1pk gode pitabrød
- Tomatsauce, pesto eller fynsk rygeost
- 1bøffelmozzarella
- 12cherrytomater
- Friske krydderurter
Fremgangsmåde
- Tænd grillen og grill pølserne. Læg dem gerne på skrå, så de får fine striber.
- Smør et tyndt lag tomatsauce, pesto eller fynsk rygeost på pitabrødet.
- Skær cherrytomaterne i halve og fordel dem på pizzaen.
- Riv bøffelmozzarella i stykker og læg på pizzaen.
- Grill pizzaen under låg indtil mozzarellaosten smelter.
- Skær kyllingepølserne i skiver og fordel ovenpå.
- Krydr pizzaen med lidt salt og peber og drys friske krydderurter på toppen.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift