Minipizza med kyllingepølse

Samlet tid ca. 30 minutter
En hurtig lækker pizza på grillen til hverdagen. Opskriften er med tomatsovs i bunden, varier gerne med pesto eller fynsk rygeost på bunden og kartofler på toppen.
Minipizza med kyllingepølse
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

1pakke Slagter Lampe Kyllinge Grillpølser

1pakke gode pitabrød

Tomatsauce (fra glas eller blendet tomat)

1pakke bøffelmozzarella

12Cherrytomater

Krydderurter

Fremgangsmåde

Tænd grillen og grill pølserne, læg dem gerne på skrå, så de får fine striber.

Dette en af hurtig pizza til hverdagen, så vi bruger de gode tykke pitabrød, der udgør bunden til vores pizza.

Smør et tyndt lag tomatsauce på pitabrødet.

Skær cherrytomaterne i halve og fordel dem på pizzaen. Riv bøffelmozzarella i stykker og læg på pizzaen.

Grill pizzaen under låg indtil mozzarellaosten smelter.

Skær kyllingepølse i skiver og fordel ovenpå.

Krydder pizzaen med lidt salt og peber og drys krydderurter på toppen.

Tips til pizza

I stedet for tomatsauce på pizzaen kan bruges rygeost eller pesto, prøv også med kogte skiver kartoffel.

Brug også pizzaen til frokost, madpakke eller som natmad.

Opskriften indeholder:
Kyllinge grillpølser
Kyllinge Grillpølse

960 G | 139 DKK

Læg i kurv
Kyllingebrunchpølser

1000 G | 129 DKK

Del denne opskrift