Ringrider med ratatouille og rød surkål

Samlet tid ca. 25 minutter

Steg eller grill Slagter Lampes sønderjyske Ringriderpølser og server de sprøde pølser med grillet grøntsager og din egen marinerede surkål, der laves 3 – 4 dage i forvejen.

Ringrider med ratatouille og rød surkål
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
25 min.
Opskriften indeholder
Jubilæums Ringrider Grillpølse

Ingredienser

1pakke Ringrider grillpølser

1lille rødkål

5dl eddike

200g sukker

2stjerneanis

Fremgangsmåde

Snit rødkålen fint og kog med alle ingredienser til kålen er mør.

Lad den køle helt af og kom den på et stort sylteglas.

Opbevar denne på køl i 3 – 4 dage før den anvendes.

Opskriften indeholder:
Jubilæums Ringrider Grillpølse fra Slagter Lampe
Jubilæums Ringrider Grillpølse

1100 G | 129 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift