Hotdog med Oksedrenge og tartarsauce
Samlet tid ca. 30 minutter
Giv den klassiske hotdog et tvist med vores opskrift på hotdog med cremet tartarsauce. Vi har brugt vores Oksedrenge, som er grillpølser af nøje udvalgt oksekød. De passer perfekt til en smagfuld sauce tartare lavet med syltede drueagurker, kapers og dijonsennep.
Hotdog med Oksedrenge og tartarsauce
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 8Oksedrenge
- 8brød
- 1dl mayonnaise
- 1dl cremefraiche
- 1dl syltede drueagurker
- 0.5dl kapers
- 1tsk. dijonsennep
- 1tsk. citronsaft
- Salt & peber
Fremgangsmåde
- Rør mayonnaise og cremefraiche sammen.
- Hak de syltede agurker og kapers fint og rør det hele sammen.
- Tilføj dijonsennep og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Steg Oksedrenge på pande eller grill til de er gyldne og gennemvarme.
- Lun brød i ovn eller på grill.
- Anret pølserne i brødet og top med en god portion tartarsauce og lidt ekstra kapers.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift