Julesokker af Ølpølser

Samlet tid ca. 20 minutter

Lav søde spiselige julesokker med vores Ølpølser til årets julebord. Du kan både servere dem på ostebordet til julefrokosten eller som en velkomstsnack med en god mørk juleøl. Julesokkerne er nemme at lave, og du kan pynte dem, som du har lyst. Vi har pyntet med mayonnaise, peberfrugt og persille for at gøre dem ekstra julet.

Julesokker af Ølpølser
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 2pk. 4 stk. Ølpølser
  • Mayonnaise
  • 0.5peberfrugt
  • 0.5bdt. persille

Fremgangsmåde

  1. Skær enden af ølpølsen skrå, dernæst lige. Så skrå igen og lige, indtil du har et lige antal stykker.
  2. Saml de skrå ender, så det former en julesok og sæt en tandstik i.
  3. Pynt med mayonnaise rundt om toppen. Brug gerne en pose eller sprøjtepose, så er det nemmere at styre.
  4. Slut af med finthakket peberfrugt og lidt persille for at gøre dem rigtig julet.

Opskriften indeholder:
Ølpølser, 4 stk.

200 G | 32 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift