Grønkålssalat med ristet bacon
Samlet tid ca. 45 minutter
Grønkålssalat er lækkert tilbehør til julemaden og ser godt ud på julebuffeten. De sprøde baconskiver gør det godt sammen med grønkål og druer og appelsin. Prøv vores tørsaltede bacon, som laves i julemåneden. Den er helt speciel og har sin egen gode smag.
Grønkålssalat med ristet bacon
Ingredienser
250g hel bacon
250g ribbet grønkål
4stilke bladselleri
2forårsløg
2appelsiner
300g blå druer
50g hasselnødder flager
Fremgangsmåde
Skær bacon ud i tynde skiver og steg i ovn ved 200 grader i 20 minutter.
Skyl og hak grønkål, snit bladselleri på skrå og fint snit forårsløg.
Skær appelsin fri fra skal og skær appelsin fileter
Halver druer og fjern kerner.
Bland salaten.
Afkøl bacon og skær i tynde stykker. Bland sammen med salaten og gem lidt til pynt.
Rør dressing sammen og hæld over salaten og drys med bacon og nødder.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift