Julemedister med rødkålssalat
Samlet tid ca. 25 minutter
Vores Julemedister har vundet guld i Danske Slagtermestres Fagkonkurrence “Danmarks Bedste Julemedister”. Prøv den lækre juleversion med allehånde og merian og server med en sprød rødkålssalat.
Julemedister med rødkålssalat
Ingredienser
0.25lille rødkål
2appelsiner
50g tørret abrikos
1æble
100g valnødder
1spsk. olivenolie
1spsk. flydende honning
Salt
Skal og saft af 1 lime
Fremgangsmåde
Snit kålen meget fint.
Skær appelsinerne til filetter, abrikoserne i tern og æblet i tynde både.
Hak nødderne groft. Vend det hele med olivenolie og flydende honning og smag til med salt og revet skal og saft fra lime.
Det er vigtigt, at kålen bliver snittet meget fint.
Server til stegt julemedister.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift