Æbleskiver med chorizo

Samlet tid ca. 30 minutter
Chorizopølse er lækkert i de salte æbleskiver, der i julemåneden servereres med tyttebær. Slagter Lampes chorizopølse fås i en økologisk og traditionel variant.
Æbleskiver med chorizo
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

250g hvedemel

1tsk. natron

3æg

4dl mælk

50g smeltet smør

200g chorizopølse

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, natron og salt i en skål.

Del æg og pisk æggehvider stive.

Tilsæt æggeblommer og mælk i melblandingen og pisk til dejen er jævn.

Tilsæt smeltet smør i dejen.

Vend til sidst hviderne forsigtigt i dejen

Skær chorizopølsen i tern. Fyld hullerne ¾ op med dej og tilsæt 1/2 tsk. chorizo tern.

Bag æbleskiverne ved jævn varme.

Vend dem undervejs, først halv og så helt.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift