Rosmarin boller med pålæg

Samlet tid ca. 89 minutter
En lun, friskbagt bolle, lidt ost, smør og lækre spegepølser på et bræt, så har du en skøn natmad. Prøv de lækre boller med soltørret tomat.
Rosmarin boller med pålæg
Forberedelsestid
70 min.
Samlet tid
89 min.

Ingredienser

25g gær

3.5dl lunken vand

1dl soltørrede tomater

2tsk. salt

1spsk. olivenolie

400g hvedemel

100g groft mel

Pynt: Rosmarin, salt, oliven, soltørret tomat

Fremgangsmåde

Opløs gæren i lunken vand.

Dryp tomaterne af i en si og hæld dem i dejen sammen med salt, olie og hvedemel.

Lad dejen hæve i ca. 60 min.

Del dejen i 16 stykker og lav 16 boller. Tryk bollerne ud til små̊ brød og top dem lidt forskelligt med rosmarin, salt, oliven og soltørrede tomater.

Bag dem i ovnen i 10 – 12 minutter ved 225 grader.

Server med et udvalg af vores lækre spegepølser.

Opskriften indeholder:
Sønderjysk spegepølse
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Åleroeget Spegepølse
Ålerøget spegepølse

550 G | 119 DKK

Læg i kurv
Anrettet kartoffelspegepølse på brød
Kartoffelspegepølse, 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift