Julepizza
Samlet tid ca. 25 minutter
I december nyder vi den skønne julemad og har her lavet en lækker julepizza med rødkålssalat på toppen. Bland lidt appelsinsaft i din rødkålssalat for ekstra julestemning.
Julepizza
Ingredienser
1pizzabund
150g riccotta
150g mozzarella i tern
100g chorizopølse eller kålpølse i skiver
100g bacon i skiver - stegt
200g rødkålssalat
Hasselnøddeflager til pynt
Fremgangsmåde
Skær chorizopølsen i tynde skiver og steg baconen, så den får farve. Læg den færdigstegte bacon på køkkenrulle, så den suger fedtet.
Rul pizzadejen ud og smør bunden med ricottaost, top med mozzarella i tern, bacon og chorizopølse. Har du ingen chorizopølse, kan du også bruge en brunchpølse eller skriver af kålpølsen.
Bag ved forvarmet ovn på 220 grader varmluft i midten indtil pizzaen har fået farve.
Snit rødkål og bland med dressing lavet af 2 spsk. olie, 1 1/2 spsk. flydende honning, 1 spsk. eddike, 1 tsk. sennep, salt og peber. Hvis den skal være ekstra julet, kan du tilsætte 3 spsk. appelsinsaft.
Læg rødkålssalaten over den færdige pizza og pynt med ristede hasselnødder.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift