Julepizza

Samlet tid ca. 25 minutter

I december nyder vi den skønne julemad og har her lavet en lækker julepizza med rødkålssalat på toppen. Bland lidt appelsinsaft i din rødkålssalat for ekstra julestemning.

Julepizza
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
25 min.

Ingredienser

1pizzabund

150g riccotta

150g mozzarella i tern

100g chorizopølse eller kålpølse i skiver

100g bacon i skiver - stegt

200g rødkålssalat

Hasselnøddeflager til pynt

Fremgangsmåde

Skær chorizopølsen i tynde skiver og steg baconen, så den får farve. Læg den færdigstegte bacon på køkkenrulle, så den suger fedtet.

Rul pizzadejen ud og smør bunden med ricottaost, top med mozzarella i tern, bacon og chorizopølse. Har du ingen chorizopølse, kan du også bruge en brunchpølse eller skriver af kålpølsen.

Bag ved forvarmet ovn på 220 grader varmluft i midten indtil pizzaen har fået farve.

Snit rødkål og bland med dressing lavet af 2 spsk. olie, 1 1/2 spsk. flydende honning, 1 spsk. eddike, 1 tsk. sennep, salt og peber. Hvis den skal være ekstra julet, kan du tilsætte 3 spsk. appelsinsaft.

Læg rødkålssalaten over den færdige pizza og pynt med ristede hasselnødder.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Tørsaltet Bacon

400 G | 59.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift