Natmadspizza

Samlet tid ca. 70 minutter

Der er ikke noget bedre end et stykke lunt, hjemmelavet pizza efter en god aften. Prøv at bruge spegepølse eller en af vores tapaspølser i stedet for peperoni, det er et hit for hele familien.

Natmadspizza
Forberedelsestid
60 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
70 min.

Ingredienser

  • 15g gær
  • 3dl vand
  • 400g hvedemel
  • 2tsk. salt
  • 2spsk. olivenolie
  • 1dl flåede hakkede tomater
  • 1tsk. barbecuekrydderi
  • 200g revet mozzarella
  • 200g g Tapas Fennikelsalami
  • 200g Oksespegepølse
  • 1alm. løg
  • 1håndfuld baconsnack

Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i lunken vand.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen.
  3. Tilsæt salt og olie. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.
  4. Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.
  5. Skær dejen i 2 og form 2 runde, tynde bunde.
  6. Læg dejen på rigeligt mel, sørg for at den slipper nemt.
  7. Smør med flåede hakkede tomater, drys med barbecuekrydderi.
  8. Skær tapaspølse, spegepølse og løg i skiver.
  9. Drys revet ost over bundene og top med pølser.
  10. Bag pizzaerne i ovnen ved max varme i ca. 10 minutter, tjek efter 5 minutter.
  11. Drys med oregano før servering og pynt evt. med frisk rosmarin.
  12. Tip: Skal det gå hurtigt, så køb en færdig pizza dej.
Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 169 DKK

Læg i kurv
Tapas Fennikelsalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift