Natmadspizza
Samlet tid ca. 70 minutter
Der er ikke noget bedre end et stykke lunt, hjemmelavet pizza efter en god aften. Prøv at bruge spegepølse eller en af vores tapaspølser i stedet for peperoni, det er et hit for hele familien.
Natmadspizza
Forberedelsestid
60 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
70 min.
Ingredienser
- 15g gær
- 3dl vand
- 400g hvedemel
- 2tsk. salt
- 2spsk. olivenolie
- 1dl flåede hakkede tomater
- 1tsk. barbecuekrydderi
- 200g revet mozzarella
- 200g g Tapas Fennikelsalami
- 200g Oksespegepølse
- 1alm. løg
- 1håndfuld baconsnack
Fremgangsmåde
- Rør gæren ud i lunken vand.
- Tilsæt mel lidt ad gangen.
- Tilsæt salt og olie. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.
- Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.
- Skær dejen i 2 og form 2 runde, tynde bunde.
- Læg dejen på rigeligt mel, sørg for at den slipper nemt.
- Smør med flåede hakkede tomater, drys med barbecuekrydderi.
- Skær tapaspølse, spegepølse og løg i skiver.
- Drys revet ost over bundene og top med pølser.
- Bag pizzaerne i ovnen ved max varme i ca. 10 minutter, tjek efter 5 minutter.
- Drys med oregano før servering og pynt evt. med frisk rosmarin.
- Tip: Skal det gå hurtigt, så køb en færdig pizza dej.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift