Sylte med hjemmesyltede rødbeder

Samlet tid ca. 45 minutter

Traditioner er skønne, og sylte hører til blandt favoritterne på julebordet og til frokost i julemånederne. Nyd en rugbrødsmad med sylte, sennep og hjemmesyltede rødbeder. Det er nemt og kræver ikke meget at lave hjemmesyltede rødbeder, og så smager de bare fantastisk. Lav dem gerne et par dage i forvejen, så de er klar, når du skal bruge dem.

Sylte med hjemmesyltede rødbeder
Forberedelsestid
25 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Sylte

Ingredienser

1kg rødbeder

7dl æblecidereddike

1dl vand

400g rørsukker

1spsk. sennepskorn

1spsk. hvide peberkorn

1spsk. salt

Fremgangsmåde

Rens rødbederne godt og skær enderne af. Fordel rødbederne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 180° i ca. 1 time.

Afkøl dem let, og pil skrællen af dem.

Kog en lage af æblecidereddike, vand, rørsukker, sennepskorn, peberkorn og salt. Når sukkeret er opløst, er lagen færdig.

Skær bederne i skiver og kom dem på rene, skoldede glas, der er skyllet med Atamon. Hæld den kogende lage over.

Lad rødbederne trække i glas i et par dage, før de spises.

Nyd en rugbrødsmad med sylte, sennep og hjemmesyltede rødbeder.

Opskriften indeholder:
Sylte

300 G | 34.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift