Forårsruller med kålpølse

Samlet tid ca. 50 minutter

Asiatiske forårsruller med kålpølse er en spændende kombination af smage fra det nordiske og asiatiske køkken. De sprøde forårsruller med saftig kålpølse, sprøde grøntsager og frisk koriander giver en lækker balance mellem det salte og friske. Server med sød chilisauce for et ekstra pift.

Forårsruller med kålpølse
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
50 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

4Kålpølser

1pk. dej til forårsruller

0.5chili

1-2 gulerødder

0.5squash

1dl spirer

2dl østerssauce

1dl koriander

Salt & peber

1dl sød chilisauce

Fremgangsmåde

Blancher kålpølserne i en gryde med kogende vand i et par minutter. Skær dem herefter i små stykker.

Skræl gulerødder og skær i tynde strimler. Skær squash i tynde skiver og hak chili fint.

Fyld forårsrulledejen med kålpølse, grøntsager, østerssauce og frisk koriander.

Fold enderne ind og rul stramt. Pensl lukningen med lidt vand. Læg rullerne på bagepapir med lukningen nedad, indtil du har rullet alle og er klar til stegning.

Varm fritureolie eller solsikkeolie op til 180 grader. Steg forårsrullerne til de er gyldne.

Server med sød chilisauce.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift