Forårsruller med kålpølse
Samlet tid ca. 50 minutter
Asiatiske forårsruller med kålpølse er en spændende kombination af smage fra det nordiske og asiatiske køkken. De sprøde forårsruller med saftig kålpølse, sprøde grøntsager og frisk koriander giver en lækker balance mellem det salte og friske. Server med sød chilisauce for et ekstra pift.
Forårsruller med kålpølse
Ingredienser
4Kålpølser
1pk. dej til forårsruller
0.5chili
1-2 gulerødder
0.5squash
1dl spirer
2dl østerssauce
1dl koriander
Salt & peber
1dl sød chilisauce
Fremgangsmåde
Blancher kålpølserne i en gryde med kogende vand i et par minutter. Skær dem herefter i små stykker.
Skræl gulerødder og skær i tynde strimler. Skær squash i tynde skiver og hak chili fint.
Fyld forårsrulledejen med kålpølse, grøntsager, østerssauce og frisk koriander.
Fold enderne ind og rul stramt. Pensl lukningen med lidt vand. Læg rullerne på bagepapir med lukningen nedad, indtil du har rullet alle og er klar til stegning.
Varm fritureolie eller solsikkeolie op til 180 grader. Steg forårsrullerne til de er gyldne.
Server med sød chilisauce.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift