Græskarsuppe med ristet Kålpølse

Samlet tid ca. 60 minutter

Det er græskar tid og lækkert med en lun suppe til aftensmad. Brug eventuelt resterne fra pyntegræskar til suppen og server ristede skiver Kålpølse, æbletern og græskarkerner til suppen.

Græskarsuppe med ristet Kålpølse
Forberedelsestid
40 min.
Samlet tid
60 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

800g græskar uden kerner med skal

3spsk. ollie

1løg, grofthakket

4fed hvidløg, finthakket

1tsk. rød chili, finthakket

1/2 tsk. stødt spidskommen

1tsk. ingefær, fintrevet

1liter grøntsagsbouillon

2dl piskefløde

1spsk. citronsaft

Salt og friskkværnet sort peber

Topping:

1pk. Kålpølser

1æble, skåret i små tern

1dl græskarkerner

Fremgangsmåde

Skyl og skrub græskarret, og skær det i tern med skræl.

Varm olie op i en gryde og steg løg, hvidløg, chili, spidskommen og ingefær ved middelvarme i 1 minut.

Tilsæt græskartern og svits ved svag varme i ca. 5 minutter, så det ikke brænder på. Hæld lidt af

grøntsagsbouillonen i og spæd op med mere efter et par minutter.

Læg låget på og lad det koge i ca. 20 min.

Blend suppen, til den er helt glat og cremet. Tilsæt citronsaft og fløde, blend igen og smag suppen til med salt og peber.

Topping: 
Rist pølser i skiver i 5 minutter ved middelvarme, tilsæt græskarkerner, steg videre i 5 minutter, vend æble i små tern sammen med resten af toppingen.

Server suppen i tallerken med topping ovenpå.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift