Pasta med citron og kålpølse
Samlet tid ca. 25 minutter
Den røgede kålpølse passer godt til pastaretter. Skær den i skiver og rist den på panden indtil skiverne karameliserer, så har du lækker, krydret smag til din pasta.
Pasta med citron og kålpølse
Ingredienser
500g pasta
1dl olivenolie
1håndfuld persille
1økologisk citron
400g kålpølser
2røde æbler
Fremgangsmåde
Skyl og hak persillen fint. Riv skallen af citronen.
Kog pastaen som anvist på pakken og lad den afdryppe.
Varm olien i en sauterpande. Snit pølserne fint og læg dem på panden. Rist pølseskiverne i 5 minutter indtil de har fået farve.
Tilsæt persille og citronskal. Lad det simre ved svag varme uden det bliver brunt.
Når pastaen er klar, vendes den i retten. Server med æbletern på toppen.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift