Pasta med citron og kålpølse

Samlet tid ca. 25 minutter

Den røgede kålpølse passer godt til pastaretter. Skær den i skiver og rist den på panden indtil skiverne karameliserer, så har du lækker, krydret smag til din pasta.

Pasta med citron og kålpølse
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
25 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

500g pasta

1dl olivenolie

1håndfuld persille

1økologisk citron

400g kålpølser

2røde æbler

Fremgangsmåde

Skyl og hak persillen fint. Riv skallen af citronen.

Kog pastaen som anvist på pakken og lad den afdryppe.

Varm olien i en sauterpande. Snit pølserne fint og læg dem på panden. Rist pølseskiverne i 5 minutter indtil de har fået farve.

Tilsæt persille og citronskal. Lad det simre ved svag varme uden det bliver brunt.

Når pastaen er klar, vendes den i retten. Server med æbletern på toppen.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift