
Risotto m. kålpølse
4 Pers.
Ingredienser
2 løg
2 fed hvidløg
25 g smør
400 g risottoris
2 spsk. olivenolie
4 dl hvidvin
1 l grønsagsbouillon
500 g blandede svampe
2 store håndfulde spinat
100 g revet parmesan
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg fint. Sauter løg i smør til de er klare, tilsæt risen og svits i ca. 1 minut.
Hæld hvidvin ved og rør, skru ned for varmen og hæld lidt bouillon ved.
Lad risen absorbere væden og hæld mere bouillon ved, gentag processen i ca. 15-20 minutter.
Rengør svampene og skær dem i mundrette stykker.
Steg de rengjorte svampe på en tør pande.
Tag gryden af varmen og rør stegte svampe, spinat og parmesan i risottoen, server med brød og ekstra parmesan til.
Kog kålpølsen efter anvisning på pakken, lad den trække eller grill den på grillen.