Savoykålsalat
Samlet tid ca. 45 minutter
Brug gerne årstidens danske salater, når du laver tilbehør til aftensmaden. Sprød savoykålsalat passer godt til den røgede kålpølse.
Savoykålsalat
Ingredienser
1pakke kålpølser
1savoykål
0.25rød spidskål
3små røde æbler
0.5dl. citronsaft
1stk. fennikel
2dl piskefløde
2spsk. sukker
4spsk. citronsaft
Fremgangsmåde
Skyl kål blade og snit dem helt fint.
Vask æbler og skær i små tern.
Fennikel skæres helt fint i skiver.
Vend salaten med citronsaft så den ikke oxidere.
Dressing:
Bland piskefløde, sukker og citronsaft sammen og sørg for sukkeret er helt opløst.
Vend salaten sammen og dryp med dressingen.
Nu er salaten klar til at blive serveret til de kogte kålpølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift