Stuvet rød grønkål
Samlet tid ca. 45 minutter
Kålpølsen består af kød og krydderier og har en skøn røget smag, der egner sig godt til kålretter. Her har vi lavet en skøn ret med den røde grønkål, der har fået et tvist med muskat og citron.
Stuvet rød grønkål
Ingredienser
8kålpølser
600g rød grønkål
1muskatnød
4dl piskefløde
Ca. 1 dl citronsaft
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i vandet i 20 minutter.
Skyl og hak den røde grønkål, alm. grønkål kan også bruges.
Sauter kålen i smør og riv muskat, krydr med salt og peber.
Kom fløde ved og kog op, når fløden er i kog tilsættes citronsaft, og fløden vil tykne under kogning.
Server straks med kålpølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift