Stuvet rød grønkål

Samlet tid ca. 45 minutter
Kålpølsen består af kød og krydderier og har en skøn røget smag, der egner sig godt til kålretter. Her har vi lavet en skøn ret med den røde grønkål, der har fået et tvist med muskat og citron.
Stuvet rød grønkål
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

4kålpølser

300g rød grønkål

0.5muskatnød

5dl piskefløde

Ca. ½ dl. citronsaft

Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i vandet i 20 min.

Skyl og hak den røde grønkål, alm. grønkål kan også bruges.

Sauter kålen i smør og riv muskat, krydder med salt og peber.

Kom fløde ved og kog op, når fløden er i kog tilsættes citronsaft og fløden vil tykne under kogning.

Server straks med kålpølser.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift