Dyrlægens natmad

Samlet tid ca. 15 minutter

Dyrlægens natmad er en vaskeægte smørrebrødsklassiker, der stadig smager helt fantastisk. Især når du giver den et lille tvist med Grovhakket Landleverpølse og Krosalami. Her får du en nem og lækker opskrift, der fungerer perfekt som natmad eller en god frokost. Den dybe smag fra leverpølse og salami får modspil af syltet rødløg, karse og lidt sky på toppen.

Dyrlægens natmad
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
15 min.

Ingredienser

  • 4skiver godt rugbrød
  • 100g Grovhakket Landleverpølse eller leverpostej
  • 8skiver Krosalami
  • 0.5rødløg
  • 4tsk. sky
  • Frisk karse

Fremgangsmåde

  1. Smør rugbrødet med leverpølse eller leverpostej.
  2. Læg 2 skiver Krosalami på hvert stykke.
  3. Skær rødløget i tynde skiver.
  4. Top maden med rødløg, sky og frisk karse.
Opskriften indeholder:
Krosalami

500 G | 69.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift